2021-07-20 14:28:04• hírek • Fizetett tartalom

Ezentúl szépészeti beavatkozások elvégzésére is lehetőség van a Korall Klinikán. Elismert plasztikai sebész csatlakozott a csapathoz

Szatmár megye lakosságának már biztosan nem kell bemutatnunk a szatmári Korall Klinikát, melynek feltett szándéka, hogy magas színvonalú, páciensközeli szolgáltatásokkal és kiváló szakemberekkel álljanak a szatmáriak rendelkezésére. Épp ezért az orvosi csapatot rendszeresen új specialistákkal bővítik, így kiterjesztve mindazon betegségek és panaszok spektrumát, melyekkel bátran lehet hozzájuk fordulni. A folyamatos előrelépések jegyében a Korall Klinika nemrégiben egy nem csak országos, de nemzetközi szinten is elismert plasztikai sebésszel, dr. Mihai Aschiliannal bővítette az orvosi gárdáját.

Egy súlyos gyermekkori baleset következtében dr. Aschilianban már egészen fiatalon megszületett az elhatározás, hogy orvosként segítse az embereket. Ennek érdekében elvégezte a kolozsvári Iuliu Hațieganu Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemet, majd a holland Plasztikai és Rekonstruktív Arcsebészeti Szövetség (DAFPRS) munkatársai közé választották mintegy 648 jelentkező közül, így lehetősége nyílt a legnagyobb szaktekintélyekkel együtt dolgozni. Több éven át vezette a kolozsvári Arcsebészeti Klinika plasztikai sebészeti osztályát, 2015-től azonban csak magánrendelésben dolgozik.


Személyes véleménye szerint minden beteget felelősségteljesen és figyelemmel kell kezelni az első konzultációtól a rekonstrukció végéig. Mint mondja, a plasztikai sebészetben nincs helye az illúzióknak, épp ezért roppant fontos, hogy az orvos teljes értékben megértse, mi motiválja a pácienst a beavatkozás kérésében. Esettől függetlenül, dr. Aschilian minden betegét türelemmel végig hallgatja, felvázolja nekik a lehetőségeket és elmondja őszinte véleményét még akkor is, ha az operációt szükségtelennek tartja, mivel a páciens elvárásai és reményei irreálisak.


„A pácienseimnek tett javaslataimat mindig orvosi szempontból fogalmazom meg, nem pedig üzleti érdekből – erre pedig nagyon büszke vagyok. Amennyiben úgy vélem, hogy egy páciensnek nincs szüksége az adott beavatkozásra, akkor ezt mindenképp megmondom neki” – fejtette ki határozottan a szakorvos, kinek köszönhetően a szatmáriaknak már nem kell Kolozsvárra utazniuk, ha ilyen jellegű kérdésekben szeretnének konzultálni egy megbízható és tapasztalt specialistával.


Dr. Mihai Aschilian a Korall Klinikán modern, minimális beavatkozást igénylő esztétikai kezelésekkel áll a páciensek rendelkezésére. Megoldást kínál egyebek mellett a megereszkedett szemhéjak és a kajla fül kagylójának korrekciójára, továbbá lehetőség lesz botox vagy hialuronsav injekciók beadására, illetve kisebb ambuláns beavatkozások elvégzésére, mint amilyen például a ciszták, kinövések eltávolítása vagy épp a benőtt körmök kezelése.


Forduljon bizalommal a Korall Klinika új szakorvosához. Előjegyzésért és további információkért tárcsázza a 0361 412 037-es vagy a 0361 800 820-as telefonszámot, vagy látogasson el személyesen a klinikára, melyet az Eroii Revoluţiei tér 22. szám alatt talál meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: